Grootste aanbod van België      |        Gratis verzending vanaf 75 € *      |        Veilig betalen      |        Snelle levering uit eigen voorraad      |        7/7 24/24 winkelen
 

Schrijf een review en win !

Wij waarderen het enorm dat u bij ons koopt. Wij zijn een transparante organisatie met korte communicatielijnen en we staan open voor kritiek! Daarom hechten we veel waarde aan uw mening! Als u uw mening geeft kunnen wij ons blijven verbeteren zodat u als klant hier weer van profiteert!

Op onze site kunt u bij elk product een review schrijven. Deze reviews zijn van groot belang, want hierdoor kunnen consumenten die ook geïnteresseerd zijn in dit product beter een mening vormen alvorens ze tot aankoop over gaan. Bovendien is het voor ons erg fijn om te weten wat u van het product vindt en of het aan uw wensen voldoet. In principe helpt u als consument elkaar door middel van het schrijven van een review.

Als dank daarvoor verloten wij PER 25 reviews een cadeaubon twv 10 € ! U hoeft hier in principe alleen maar een review te schrijven en de rest gaat vanzelf.
Dus heeft u ervaring met een van onze producten? Deel dan uw mening en maak iedere 25 reviews kans op een cadeaubon t.w.v. 10 € !

Mocht u uitgeloot worden tot winnaar, dan nemen wij contact met u op! De winnaars worden tevens hier op deze pagina bekend gemaakt!

Succes! En vast hartelijk bedankt,
het Wings & Wheels team !